A smoothie-kkal nem lehet betelni. Egyszerűen, gyorsan elkészíthetőek és nagyon táplálóak. Akár önálló étkezésként is fogyaszthatóak. Mindemellett általában alacsony kalóriatartalmúak is.
Íme, egy színes smoothie recept, amely ötvözi a vöröskáposzta és a chia magok jótékony hatásait. A vöröskáposzta igen gazdag A-, B6-, C-, és K-vitaminokban és folátban, valamint olyan ásványi anyagokban és nyomelemekben, mint a magnézium, vas, kalcium, kálium és foszfor. A chia mag gazdag omega-3 zsírsavakban, ezért előszeretettel használják smoothie-k, reggeliző pelyhek, energia szeretek, kenyerek és joghurtok elkészítésénél.
Ha inkább zöld smoothie-kra vágyunk, akkor a vöröskáposzta helyett használhatunk kelkáposztát is. Gyümölcsökkel és gyümölcslével kombinálva egy vegánok számára is fogyasztható, mutatós és igen ízletes smoothie-t kapunk.
Kezdjünk is hozzá!
3 főre Előkészületek: 15 perc Főzési idő: 0 perc
Hozzávalók
Az elkészítés módja